Andere Producten

 • Tobikko - Vliegende Vis
 • Zalmeitjes
 • Foreleitjes
 • Harus - Haringeitjes
 • Zwarte of Rode Lompeitjes
 • Koningskrab
 • Gerookte Zalm
 • Saffraan
 • Truffel - Morille
 • Pistaches & Pijnboompitten
 • Foie Gras en Terrines
 • Aziatische producten
Tobikko - Vliegende Vis

Tobiko is de Japanse naam voor vliegende vissen eiertjes, van het species Cypselurus spp. Verkreeg in 5 kleuren, waarvan de bekendste is groen, wat het onderscheid van met wasabi op smaak gebracht te zijn heeft, een specerij vaak gebruikt in de Japanse keuken. De andere kleuren zijn rood, oranje, goud en zwart, als gevolg van kleurstoffen om de natuurlijke kleur lichter te maken.

Wetenschappelijke benaming: CYPSELURUS SPP

Oorsprong: Ijsland

Ingrediënten: Vliegende vis eieren 90%, zout, mirin, smaakversterker: sojasaus (water, soja zaden, tarwe, zout), Japanse rijstazijn, bonite extract (gedroogd bonite poeder, glucose, smaakversterker: natriuminosinaat en dinatriumsuccinaat, gedroogd kelp poeder), kleur [variabel, afhankelijk van de kleur]. De tobikko met wasabi smaak bevat ook: wasabi poeder 1,4%

Verpakking:

 • Kartons van 12 glazen van 80g
 • Kartons van 6 glazen van 400g

Toestand : gepasteuriseerd

Houdbaarheid: 6 maanden

Bewaartemperatuur : max +4°C

Zalmeitjes

Voor het merendeel afkomstig uit Alaska, behoren onze zalmeitjes tot de soorten " Chum n°1 " of " Keta ".Zij worden naar waarde geschat vanwege hun kleur die varieert van helder oranje tot fel oranje, alsook vanwege hun lichtjes uitgesproken, doch heerlijk volle smaak, welke bijzonder bij de kenners in de smaak valt. De invoer vindt in zijn totaalheid plaats teneinde een continue en onberispelijke productkwaliteit te kunnen waarborgen. De behandeling vindt, in overeenstemming met de wensen van de klant, rechtstreeks plaats in ons laboratorium te Waterloo.

Wetenschappelijke benaming: ONCORHYNCHUS KETA

Oorsprong : ALASKA - USA

Ingrediënten: Zalm (vis) eieren 96,5%, zout

Verpakking:

 • Kartons van 12 glazen van 50g
 • Kartons van 12 glazen van 100g
 • Kartons van 6 glazen van 500g

Toestand: gepasteuriseerd

Houdbaarheid: 6 maanden

Bewaartemperatuur: max +4°C

Foreleitjes

Onze selectie vindt vooral haar oorsprong in Franse, Deense, of Spaanse viskwekerijen. De wilde foreleitjes zijn daarentegen afkomstig uit Alaska. Zij kunnen vooral herkend worden aan de hand van hun transparante kleur, hun verse smaak die zachtjes geparfumeerd is, alsook aan de hand van hun fijne parfum.

Wetenschappelijke benaming:ONCORHYNCHUS MYKISS

Oorsprong : Turkije of Frankrijk

Ingrediënten: Forel (vis) eieren 96%, zout max. 4%

Verpakking:

 • Kartons van 12 glazen van 50g
 • Kartons van 12 glazen van 100g
 • Kartons van 6 glazen van 500g

Toestand: gepasteuriseerd

Houdbaarheid: 6 maanden

Bewaartemperatuur: max +4°C

Harus - Haringeitjes

Afkomstig uit Spanje, vindt dit product zijn oorsprong in een bereiding op basis van Haringeitjes, die door de beste experts op delicate wijze is geperfectioneerd. De kleur varieert van donkergrijs tot zwart, en het product wordt gekenmerkt door een lichtjes gerookte, citroen en volle smaak, speciaal aangepast om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Dit product wordt door sommige producenten ook wel "Avruga" of "Arenka" genoemd.

Wetenschappelijke benaming:CLUPEA HARENGUS

Oorsprong : Spanje

Ingrediënten: Micronisatie haring (vis) eieren, zout, citroensap, E401 (natrium alginaat), E621 (mononatriumglutamaat), natuurlijke smaakstoffen, conserveermiddel E211 (natriumbenzoaat), kleur: inktvis inkt. De inktvis inkt kan een allergeen zijn voor sommige mensen.

Verpakking :

 • Kartons van 12 glazen van 50gr
 • Kartons van 12 glazen van 100gr
 • Kartons van 6 glazen van 500gr
 • Kartons van 6 glazen van 950gr

Eindproduct :

 • Verpakking: variable
 • Toestand: gepasteuriseerd
 • Houdbaarheid: 6 maanden
 • Bewaartemperatuur : tussen +1°C en +6°C

Toestand: gepasteuriseerd

Houdbaarheid: 6 maanden

Bewaartemperatuur: max +4°C

Zwarte of Rode Lompeitjes

Vooral afkomstig uit IJsland, vinden de lompeitjes hun oorsprong voornamelijk in een natuurlijk milieu van de soort Cyclopterus Lumpus. Er bestaan twee soorten Lompeitjes, te weten de rode en de zwarte. De kleur wordt bekomen met behulp van kleurstoffen. De stevigheid van de korrels, alsook de kwaliteit van de kleurstoffen zijn twee elementen waarmee rekening dient gehouden te worden om een product van onberispelijke kwaliteit te bekomen.

Wetenschappelijke benaming: CYCLOPTERIDAE ou CYCLOPTERUS LUMPUS

Oorsprong : IJsland

Ingrediënten: lompviseieren (vis) 82%, water, zout, kleurstoffen [variabel, afhankelijk van de kleur], stabilisator (E413), citroenzuur (E330), benzoate (E211), specerijen. E102, E110 en E124 kleurstoffen kan ongustige effecten hebben op activiteiten en aandacht van kinderen.

Toestand: gepasteuriseerd (semi-conserven)

Houdbaarheid: 6 maanden

Bewaartemperatuur: max +4°C

KING KRAB

De King-krab, het belangrijkste product van ons bedrijf wat bevat schaaldieren, is afkomstig uit Rusland en Noorwegen (Kamchatka kusten) of Alaska. Dit overheerlijke gerecht kan tot 15 kilo wegen en wordt maximaal 2 meter groot. Het vlees is vast, stevig en verfijnd.

Dit product wordt op een zodanige wijze behandeld dat de manipulatie door de eindgebruiker wordt vereenvoudigd, waarbij dit plaatsvindt door middel van aan de afmeting en aan het gewicht aangepaste verpakkingsvormen. Beschikbaar in rauw of gekookt, we snijden de clusters in single legs, claws, propodus/merus met mogelijkheid van splitsing.


KONINGSKRAB UIT ALASKA

Gerookte Zalm

De zalmen komen uit de Atlantische Oceaan op de Noorse en Schotse kusten. Een selectie van frisse, maat en de stevigheid van het vlees is gemaakt door onze specialisten op het terrein. Aangekomen in Brussel, de stukken gaan door de rookruimte volgens onze unieke recept, getest en goedgekeurd door fijnproevers. Beschikbaar heel of hand gesneden, eventueel op platen van 100 en 200g.

Onze verschillende oorsprongen zijn:

 • gerookte zalm uit Noorwegen
 • gerookte zalm uit Schotland
 • gerookte zalm uit Ierland

Saffraan

De meest kostbare specerij ter wereld, saffraan, is afkomstig van de gedroogde stamper van de Crocus sativus Linnaeus, een bloem die een keer per jaar bloeit. De stampers die in de vroege ochtenduren worden geplukt, worden heel voorzichtig met de hand van de bloem verwijderd en daarna gedroogd, getest, gesorteerd, en verpakt opdat het unieke en voortreffelijke aroma van dit plantaardige goud bij de consument zou terechtkomen.

Verkrijgbaar in draadjes of in poeder, onder verschillende verpakkingen. Wij bieden ook vele andere smakelijke kruiden zoals vanille uit Madagaskar, Tonka bonen, ...

Wetenschappelijke benaming:CROCUS SATIVUS

Toestand: Droog en kwetsbaar

Bewaring: op een droge en donkere plaats

Houdbaarheid: 2 jaren

Colour: dark red

Fragrance and flavour: Saffron has a strong taste and a dry fragrance

Truffel

Truffel, ook wel ≪zwarte diamant≫ genoemd, is een paddestoel die onder de grond groeit en tijdens de wintermaanden wordt geoogst. Opdat de truffel zich goed zou kunnen ontwikkelen, moet aan drie voorwaarden zijn voldaan: een kalkhoudende bodem, een Middellands-Zeeklimaat, en een boom die als gastheer optreedt. Eik lijkt de beste bondgenoot voor deze varieteit, maar de productie wil wel eens grillig verlopen, zodat die niet elk jaar kan worden verzekerd.

Truffel is het onbetwiste paradepaardje en het meest emblematische product van de Franse gastronomie. Deze paddestoel bezorgt verfijnde gerechten een weergaloos parfum.

In de loop der seizoenen, truffels zijn verkrijgbaar in geborsteld en extra kwaliteit. Wit, zwart, zomer of winter, een simpel telefoontje kan u informatie over de beschikbaarheid van dit product met zo verfijnde smaak bieden. Ons assortiment van paddenstoelen omvatte ook morilles, eekhoorntjesbrood en cantharellen in gedroogde of bevroren zakken.

Wetenschappelijke benaming:MELANOSPORUM

Oorsprong : Frankrijk of Italië, afhankelijk van beschikbaarheid

Bewaring:: omgevingstemperatuur op een droge plaats

Toestand: gesteriliseerd

Gewicht: variabel

Winter truffle

Verpakking : Glazen pot

Kleur: Zwart

Pistaches & Pijnboompitten

Onze groene pistachenoten, geplukt op het Pistacia vera L. struik, zijn rechtstreeks uit de beste producent. Ze zijn verkocht in verschillende vormen, afhankelijk van uw verbruik voorkeuren.


Pijnboompitten

De pitten zijn opgenomen in de appels, de vruchten van de parasol pijnboom, herkenbaar aan zijn vorm. Het aantal pitten die bereiken het gewicht van 1 kg bepaalt het maat en dus de prijs.

Foie Gras en Terrines

Onze ganzen- en eend lever, zoals eendenborst, worden geïmporteerd elke week van Hongarije. Ze zijn verkrijgbaar rauw of bereid, in pot of theedoek. Onze terrine assortiment biedt ook een brede selectie, variërend van vis tot vlees. We kunnen ze verkopen in snijden, die worden gesneden en vacuüm gepakt in ons laboratorium van Brussel volgens de vraag van klanten.

Onze specialiteiten: : Eendenleverpastei in doek en ganzenleverpastei in doek
GANS :

Ingrediënten: ganzenlever, nitriet zout, peper, kruiden

EEND:

Ingrediënten: eendenlever, nitriet zout, peper, kruiden, Porto

Presentatie: cilinder 60 mm

Gewicht: +/- 1000 g

Verpakking: zeefdoek aan de uiteinden gesloten met 1 rood en wit touwtje, vacuum plastic zakje

Bewaring: + 4°C

Houdbaarheid: 21 dagen

Op verzoek bezorgen wij u een volledig overzicht van onze foies gras en terrines van vis en vlees.

Aziatische producten

Met het nemen van een aandeelhouder sinds 2009 met het Duitse bedrijf JIK GmbH Asian Food (Japan Import Kurier) in Dusseldorf, heeft Caspian Tradition toegevoegd aan zijn artikelen een zeer waaier selectie van Aziatische producten. Van rijst of andere pasta ravioli tot wasabi, door de onvermijdelijke sojasaus, kunnen je creaties versierd worden dank onze viseieren om uw gasten te verrassen.

Catalog