Kaviaar Productie

Viskwekerijen

De kaviaar soort die men ook wel "gouden parels" noemt, was één van de duurste basismaterialen ter wereld, en is steeds beschouwd als het luxeproduct bij uitstek. Deze kaviaarsoort bestaat uit onbevruchte steureitjes. Dit zijn vandaag geproduceerd wereldwijd. Sinds 2009, na het besluit van het lichaam CITES om wilde vissen bestemd voor export te verbieden (dit om deze prehistorische diersoorten in stand te houden), de productie en de kwaliteit van gekweekte kaviaar blijven stijgen en verbeteren.

Onze gekweekte kaviaarsoorten komen uit de beste viskwekerijen ter wereld die bereid zijn om ons proces te accepteren. Dit omvat de aanwezigheid van onze Iraanse specialisten in hun productieketen, om onze eigen recepten te bereiken. Wij geven de voorkeur aan kaviaar van verschillende soorten en oorsprongen volgens onze strenge selectiecriteria.

De elementaire waarden en normen van ons bedrijf vormen inderdaad een combinatie van ecologische waarden en duurzame ontwikkeling, wat een waarborg biedt voor een uitstekende kwaliteit en zuiverheid van onze producten.

peche

Productiestappen

peche