Kaviaar

 • work
  Royal Select

  De Royal Select kaviaar komt uit een selectie door onze medewerkers in onze laboratoria. De grootste en mooiste eieren worden geselecteerd uit Baerii van verschillende herkomst, opgegroeid in enorme tanks gevoed door rivierwater. Binnen kunnen de steuren vrij bewegen, waardoor een kaviaar met weinig vet en rijk aan calcium en kalium dankzij de kwaliteit van het water. Met een vrij stevige structuur, deze donkere gekleurde kaviaar barst met kracht op het gehemelte. Licht zoute, het heeft een zeer zoete smaak en geeft een heerlijke nootachtige smaak in de mond. Bovendien, het Royal Select heeft een uitzonderlijke prijs / kwaliteit verhouding, terwijl de mogelijkheid om te concurreren zonder complex met de beste kaviaar op de markt.

 • work2
  Top Selection - Imperial Gold

  De "Imperial Gold" kaviaar is een selectie van kaviaar uit een hybride soort: Huso Dauricus & Acipenser Schrenckii, uit China. De vissen worden opgevoed in de Chinees-Russische meren langs de rivier Amur en genieten van de ruimte om vrij te bewegen. Daarom branden ze hun overtollige vet die ons het plezier van het genieten van de stevigheid van hun graan geeft. De steur, gevoed in gevangenschap, produceert dus een semi-wilde kaviaar.

  De laatste voorbereiding van deze kaviaar wordt gemaakt door onze Iraanse expert met een 30-jaar ervaring in het veld. De heer Razavi zelf maakt regelmatige reizen om zijn eigen selectie en productie te maken. De bijzonderheid van deze kaviaar is dat we de zilte smaak van de wilde kaviaar terug vinden. De selectie staat garant voor een zeer zeldzame kaviaar door zijn gouden kleur, zijn grote goed gescheiden eieren, zijn stevige structuur en zijn langdurige nasmaak.

 • x5-700x295
  Top Selection - Oscietra

  De Oscietra is afkomstig van de soort Acipenser Gueldenstaedtii (ook gekend als de Russische steur) van diverse oorsprong (China, Uruguay, Itali?, etc.). Deze steuren groeien in een natuurlijke omgeving in meren en dammen met grote diepte en, eens volwassen, produceren ze een kwaliteit kaviaar vergelijkbare met wilde Oscietra kaviaar. De eieren zijn heel licht van kleur, soms met gouden hoogtepunten. In de mond, het ontwikkelt vis smaken met een nootachtige smaak en wordt zeer gewaardeerd door smaakvolle liefhebbers.

 • 0014
  Top Selection

  Onze Top Selectie is afkomstig van de soort Huso Dauricus, Acipenser Schrenckii of soms hun hybride. De steuren gevoed in gevangenschap, maar eerst opgegroeid in een diepe natuurlijke meer in China, produceren een semi-wilde kaviaar. Als ze genieten van de ruimte om vrij te bewegen, ze verbranden hun overtollige vet en geven een kaviaar met stevige granen geselecteerd onder het toeziend oog van Iraanse experts, speciaal verzonden op de site voor hun expertise. De Schrenckii soort kan worden beschouwd als een grote prestatie, vrucht van meer dan 15 jaar onderzoek en ontwikkeling. De Dauricus (ook bekend als Kaluga) komt uit een tak die meer majestueuze kan worden genoemd omdat ten opzichte van de beroemde Beluga. Een natuurlijke beschermde omgeving met geavanceerde kweektechnieken was de geboorteplaats van de hybride van de twee soorten, die ons een subtiel kaviaar geeft, met een textuur, kleur en smaak vergelijkbaar met de prestigieuze Beluga.

  De bijzonderheid van deze kaviaar is dat we de zilte smaak van de wilde kaviaar terug vinden. Zij zullen de smaakpapillen van de meest veeleisende fijnproevers verrukking bij een lage kostprijs.

 • xa-700x295
  Baerii Classic

  De Baerii soort is de meest populaire kaviaar in Europa en in de wereld, omdat het afkomstig is van een steur die in de rivieren leeft en die goed aanpast aan gevangenschap en op alle breedtegraden. Het wordt gevonden in België, Duitsland, Italië, Finland, China, Frankrijk (onder de naam Aquitaine), enz. Oorspronkelijk uit Siberië, is een van de kleinste steuren, met een gewicht van zelden meer dan 10 kilo.

  De Baerii kaviaar ligt dicht in uiterlijk en textuur aan de Sevruga kaviaar graan. Het is goedkoper met behoud ofwel het oog of het gehemelte. Van middelde tot kleine grote, zijn grijs tot licht grijs eieren vreugdevol barsten in de mond, waardoor een zoete nootachtige smaak.