^
A fresh & clean design
Vintage. Sensual.
Mèmento style.
Caspian Tradition
Caspian Tradition
Caspian Tradition
Caspian Tradition
Caspian Tradition
Lovely Theme
Wow. Love it.
Welkom bij Caspian Tradition

Belgisch bedrijf, gevestigd in Waterloo, Caspian Tradition maakt een punt van onderhandelingen over kaviaarproducerende landen van over de hele wereld.

Zij beschikt over de vereiste vergunningen (nummer B- VE 5526 -CE, Europese vergunningen en HACCP, enz.) en heeft een eigen laboratorium waar de producten worden verpakt.

Spitstechnologisch Laboratorium

Dit laboratorium is werkelijk een unicum in België. Na een nieuwe apparatuur in 2012, het strekt zich uit over een oppervlakte van 1000 qm en maakt deel uit van de Caspian Tradition uitrusting. Wat hygiëne en prestatie aangaan, prijkt dit laboratorium aan de top. Meerdere sluizen, koelruimtes met dubbele deuren, werkruimtes en koelkamers waar de temperatuur tot 3° onder nul daalt, komen een voor een tegemoet aan de meest strikte Europese voorschriften, wat geeft de maatschappij de certificatie van het AutoControl Systeem Guide 32 van de ministerie van Gezondheid.

Het hoeft dan ook geen betoog dat deze infrastructuur, overigens een van de beste van Europa, probleemloos de veelvuldige sanitaire controles doorstaat waaraan Caspian Tradition zich vrijwillig onderwerpt.

Naast deze controles, afgewisseld met de controles die door het Ministerie van Gezondheid worden uitgevoerd, doet Caspian Tradition ook een beroep op de diensten van een erkend prive-consultant die regelmatig stalen voor microbiologische en chemische analyse neemt. Daarbovenop worden, op verzoek van bepaalde klanten, regelmatig doorlichtingen uitgevoerd door gerenommeerde instellingen. Naast een aantal andere klinkende namen uit deze sector wordt hiervoor ook met het Instituut Pasteur samengewerkt.


JIK GmbH ASIAN FOOD                    JIK GmbH ASIAN FOOD JIK GmbH ASIAN FOOD